
Bio over Martijn
Even kennis maken …
Mijn naam is Martijn Ritzer, geboren in 1994. Ik werk al ruim 12 jaar in verschillende topkeukens als zelfstandig werkend kok en als Sous-Chef. Dit werk doe ik al die jaren met veel passie en plezier, ik geniet er van om gasten te laten genieten van culinaire gerechten die ik voor ze bereid.
In 2015 heb ik mijn diploma als zelfstandig kok niveau 4 behaald in Nijmegen. Mijn afstudeer stage was bij De Kromme Dissel wat al jaren een Michelin ster heeft. In dat najaar werkte ik 6 maanden als kok in Aruba om ervaring op te doen in het buitenland. In 2016 tot en met 2020 heb ik bij meerdere verschillende restaurants gewerkt om zo mijn ervaring op te kunnen doen. Zo heb ik in mijn vak alle categorieën ervaren en zo jaren ervaring in de horeca.
Zelf ben ik fan van de Franse keuken, hier heb ik zelf een Aziatische twist aan gegeven en zo zien de gerechten op het menu er ook uit.
“Frans classic en met een Aziatische twist”
Ik heb deze ervaring tijdens de Corona tijd kunnen uitbreiden met Chef aan huis op locatie. Dit begon met een 21-diner en er volgden al snel meerder aanvragen.
Iedereen heeft een andere smaak en beleving met eten. Wij willen daarom u en uw gasten zo goed mogelijk de keuze geven naar ieder zijn of haar wens.
Na een aanvraag van u begint het met wat vragen of de wensen van jou en je gasten over het menu.
Als u of een van uw gasten allergieën of dieetwensen heeft dan denken we hier uiteraard aan en passen zo de gerechten hierop aan. ‘Alles is mogelijk’ bij Chef aan huis. Bij vragen kunt u altijd bij mij terecht en wie weet zien we elkaar snel.